Projecte OSONA TV

Des de OSONA, diferents professionals del món audiovisual hem impulsat aquest projecte que el que es pretén és crear un nou canal de comunicació i interactuació multicultural a les xarxes socials. Streamings i contingut en video per a entitats, associacions i institucions.

Actualment, el video en streaming (directe) o a la carta és considerat un dels mitjans de comunicació més directe, proper i dels més consumits

Les emissions d’OSONA TV són gestionades per  l’entitat, associació o institució que organitza l’acte, amb emissió a les seves xarxes.

Aquestes emisions permeten ser un mitjà de comunicació directe, proper a el poble i sobretot participatiu als seguidors més propers i també permet arribar a gent que desconeixia o no pot presenciar l’event.

OBJECTIUS 

 

La tasca de servei  a través de la difusió i l’oferiment d’una alternativa de recepció permet el desenvolupament cultural i de fidelització de la població amb el segell de l’entitat emissora.

 

. Col·laborar amb altres entitats locals, regionals o nacionals, Socials o Culturals.

 

. Fomentar la solidaritat entre els veïns de la nostra comarca

 

. Potenciar i desenvolupar un nou teixit associatiu en aquells sectors socials, fins ara, més desfavorits i allunyats dels àmbits culturals i educacionals.

 

. Garantir l’exercici directe de el dret a la comunicació a tota la ciutadania (Entenent que aquest dret no consisteix, només en rebre-la, sinó tractar-la i produir-la).

 

.

 

COMUNICACIÓ DIRECTA I PARTICIPATIVA

 

Entenem que  la comunicació com un procés complex en el qual és vital la participació activa de espectador, fins a aconseguir que ell es converteixi en protagonista d’ella.

 

Volem incorporar una innovadora aportació a la dinàmica dels mitjans de comunicació local, centrada en la creació d’espais culturals, educatius, ambientals, experimentals, informatius …, que desenvolupin la creativitat i la iniciativa cultural dels veïns

 

Volem oferir un suport a associacions o institucions mitjançant convenis de col·laboració a través dels quals es podrà oferir suport logístic a esdeveniments, presentacions d’actes i diverses accions a part de la difusió d’informació habitual.

 

La principal activitat de les emissions serà la realització de difusió d’events de diferents estils i formats (entreteniment, musicals, esportius, debats, etc.), amb una realització en directe amb diferents càmeres per a facilitar al espectador la comprensió del acte.

 

DESTINATARIS

 

El projecte de creació OSONA TV, s’adreça en general a tota la població, ja que tots podran beneficiar-se de l’activitat informativa, esportiva i cultural del canal d’streaming.

 

També, més concretament, es dirigeix ​​a aquelles persones, associacions grups i col·lectius de persones que per motius diversos necessitin dels seus serveis, proporcionant-los un mitjà directe a través del qual donar-se a conèixer i exposar  les seves activitats d’una manera professional.